Accident cu victimă încarcerată pe Dealu Târgului

Accident cu victimă încarcerată pe Dealu Târgului

O femeie a rămas încarcerată azi-noapte, după ce mașina în care se afla a părăsit carosabilul și s-a oprit într-un șanț. Au intervenit echipaje ale pompierilor, Ambulanței și Poliției. Atât femeia cât și șoferul au ajuns la spital.

Cu puțin înainte de ora 02.00, un apel la 112 anunța un accident rutier pe Dealu Târgului, pe DN 17 C, spre Dumitra. Un autoturism a ieșit în decor, iar o femeie a rămas încarcerată.

Azi-noapte, în jurul orei 01.50, polițiștii au intervenit pe Drumul Național 17C, la intrare în localitatea Dumitra, unde a avut loc un accident rutier. Un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Maieru, s-a răsturnat în afara părții carosabile, ajungând într-un șanț din beton. Conducătorul auto și o pasageră de 34 de ani, din Livezile au fost răniți” au transmis reprezentanții IPJ BN.

Spre locul accidentului au fost direcționate două autospeciale de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj de prim ajutor din cadrul ISU BN și un echipaj SAJ BN.

”Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat doua victime, dintre care una încarcerată. Pompierii militari au procedat pentru extragerea victimei care prezenta suspiciune de fractura de bazin (femeie, 33 ani). A fost stabilizată și transportată de catre echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale. Barbatul în vârstă de aproximativ 28 de ani a fost transportat și el la spital cu leziuni ușoare ce nu îi pun viața în pericol” au explicat reprezentanții ISU BN.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că bărbatul de 28 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

S-a întocmit dosar penal, iar polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud continuă cercetările în acest caz.