Accident intre Orhei si Jelna

Accident  intre Orhei si Jelna
Accident  intre Orhei si Jelna
Accident  intre Orhei si Jelna
Accident  intre Orhei si Jelna
Accident  intre Orhei si Jelna
Pompierii bistrițeni au extras, în mai puțin de cinci minute, un șofer rămas blocat în autoturismul răsturnat pe carosabil.
Bărbatul era inconștient, cu respirație și prezenta un traumatism cranian. În aceste momente, primește îngrijiri medicale la UPU SMURD Bistrița.
   Vom Reveni cu detalii.
Update:
Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață în Orheiu Bistriței. O mașină s-a răsturnat, iar un bărbat a rămas încarcerat. Victima a ajuns la spital în stare de inconștiență.

Mobilizare de forțe, în această dimineață, în Orheiu Bistriței.

Modulul SMURD din cadrul ISU Bistrița au intervenit la un accident rutier. O mașină s-a răsturnat pe carosabil.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a fost găsit încarcerat, rămas blocat între scaun și alte elemente de caroserie.

„Pompierii militari care încadrează echipajul de descarcerare au extras victima în mai puțin de cinci minute, prin luneta autoturismul, cu ajutorul tărgii lopată”, informează reprezentanții ISU BN.

Victima fost predată echipajului de terapie intensivă SMURD. Șoferul a fost inconștient (cu respirație) pe toată durata intervenției și prezintă un traumatism cranian. A fost stabilizat de echipajul de terapie intensivă și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri şi investigații medicale suplimentare.

Preluare Bistriteanu.Ro

Foto @ ISU BN