ADRENALINĂ pe 4 roți de Ziua Îndrăgostiților: beți la volan, fără permis

 ADRENALINĂ pe 4 roți de Ziua Îndrăgostiților: beți la volan, fără permis

Sărbătoarea „dragostei” pare să fi scos pe șosele șoferi fără permis, care au și tras la măsea înainte de a se urca la volan…

Chiar de Ziua Îndrăgostiților, în Năsăud a fost oprită o tânără de 24 de ani din Feldru care circula fără permis. Mai mult, cel care i-a încredințat mașina știa că nu are permis.

În aceeași zi a fost depistat în Rebra un tânăr de 24 de ani din Parva care conducea fără a avea permis de conducere. De Ziua Îndrăgostiților a fost identificat în Năsăud și un tânăr de 17 ani din Dumitra, care nu doar că nu avea permis, ci consumase și alcool, aparatul indicând 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În 16 februarie, polițiștii au identificat pe DN15 A, în Sărățel,  un bărbat de 30 de ani din Sîngeorzu Nou, care nu avea permis de conducere. De asemenea, autoturismul pe care îl conducea nu era înmatriculat, numerele montate aparținând altui autoturism.

Tot în 16 februarie, un tânăr de 18 ani din Agrieș a provocat un accident de circulație, după ce nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul din fața sa. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu deținea permis de conducere.