Alcoolemie peste 2, la un șofer ce conducea pe DN 17 C

Alcoolemie peste 2, la un șofer ce conducea pe DN 17 C

Polițiștii au oprit un autoturism, în trafic. La volan, un bărbat din Cepari, băut bine. Cum nu a fost singura infracțiune comisă, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

Tot mai multe nereguli sunt depistate de polițiști, în trafic.

Ieri, pe DN 17, în Josenii Bârgăului, a fost depistată la volan o bârgăuancă de 31 de ani, ce avea permisul suspendat.

Un bărbat din Herina a fost depistat conducând băut, și fără a deține permis, un moped neînmatriculat.

Bărbat din Cepari reținut pentru o alcoolemie de peste 2

La mijlocul lunii mai, polițiștii au depistat în trafic un bărbat care conducea o mașină, deși consumase alcool. În urma cercetprilor efectuate, s-a decis reținerea lui pentru 24 de ore.

La data de 23 mai a.c., în cadrul cercetărilor efectuate și probelor administrate într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru conducere cu alcoolemie și conducere fără permis, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat, de 39 de ani, din Cepari, bănuit de comiterea faptelor.

În fapt, la data de 15 mai a.c., acesta a fost oprit în trafic, pentru verificări. Rezultatul testării etilotest a fost 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are anulat dreptul de a conduce. Analiza probelor biologice prelevate a indicat o alcoolemie de 2,07 g/l alcool pur în sânge.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud” au transmis reprezentanții IPJ BN.