Antrenorul de kickboxing Ionel Burduhos și campionul la box, Ovidiu Cherecheș, reținuți de polițiști

Antrenorul de kickboxing Ionel Burduhos și campionul la box, Ovidiu Cherecheș, reținuți de polițiști

Ieri, antrenorul de kickboxing Ionel Burduhos a fost reținut de polițiști. Totul ar fi pornit de la o bătaie din weekend dintr-un club din municipiu. Acesta s-ar fi bătut tocmai cu campionul la box Ovidiu Cherecheș, bodyguard în clubul respectiv. Acesta din urmă a fost reținut de polițiști în urmă cu puțin timp.

Antrenorul de kickboxing și consilierul local Ionel Burduhos a fost reținut ieri de către polițiști. Totul ar fi pornit de la scandalul din weekend din clubul Sky, despre care Bistrițeanul.ro a scris AICI.

Burduhos s-ar fi luat la bătaie cu mai multe persoane, printre care și campionul la box Ovidiu Cherecheș, care este bodyguard în clubul respectiv. Se pare că Ionel Burduhos ar fi lovit-o din greșeală pe soția lui Ovidiu Cherecheș, care și ea lucrează în clubul cu pricina, iar de acolo până la un scandal monstru aplanat de mascați a fost un singur pas.

„În dimineața de 6 noiembrie a.c., polițiștii împreună cu jandarmii au intervenit la un eveniment sesizat prin 112, produs într-un local din Bistrița. Astfel, în urma unei încăierări care a avut loc  în incinta unui club din Bistrița, trei bărbați cu vârste cuprinse între 33-39 de ani și o femeie de 32 de ani, toți din Bistrița ar fi fost agresați, însă nu doresc să depună plângere. La fața locului, au mai fost identificați încă doi tineri, de 19 și 21 de ani, din Bistrița și Șintereag care ar fi fost implicați în încăierare”, spunea purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb, la o zi după incident.

Ce spun cei implicați despre incident:

Cum cei implicați nu au depus plângere la poliție, în prima fază s-a deschis dosar penal pentru încăierare.

Contactat de reporterii Bistrițeanul.ro, Ionel Burduhos nu a vrut să comenteze incidentul. Ovidiu Ciprian Cherecheș a susținut că nu a lovit pe nimeni, ci doar a încercat să aplaneze conflictul:

 „În seara respectivă a fost lovită cumnata mea, nepoata mea, soția mea. Au fost loviți oameni dinăuntru. Am încercat doar să calmez spiritele, nu am lovit pe nimeni, nu mi-am pierdut cumpătul”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Ovidiu Ciprian Cherecheș.

Între timp, acuzația de „încăierare” a fost completată cu „tulburarea liniștii și ordinii publice”.

Se pare că Ovidiu Ciprian Cherecheș urmează să fie și el reținut, însă nu a fost găsit de polițiști până acum. Polițiștii au dispus reținerea a patru bărbați, care sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice:

„La data de 9 noiembrie a.c., ca urmare a probatoriului administrat într-un dosar penal aflat în instrumentare polițiștilor de la Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, a fost dispusă reținerea a patru bărbați, cercetați pentru comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, în dimineața de 6 noiembrie a.c., polițiștii și jandarmii au intervenit la un scandal, sesizat prin 112, produs într-un club din Bistrița. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au identificat patru bărbați cu vârste cuprinse între 19-39 de ani, din Bistrița, un tânăr de 21 de ani, din Șintereag și o femeie de 32 de ani, din Bistrița, bănuiți de comiterea infracțiunii de încăierare.

La data de 8 noiembrie a.c., în urma administrării probatoriului, cercetările au fost extinse cu privire la comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, infracțiune prevăzută de art. 371 din Codul Penal.

La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au condus la audieri patru dintre persoanele vizate care ulterior au fost reținute pentru 24 de ore.
Cei patru bărbați se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, în vederea dispunerii unor măsuri preventive. Totodată, pe numele unui bărbat, de 39 de ani, din Bistrița care se sustrage cercetărilor, a fost emis un mandat de aducere. Acesta a fost depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, informează Inspectoratul de Poliție Județean, Bistrița-Năsăud.

Sursa Bistriteanul.ro