Bărbat din Bichigiu, arestat după ce și-a bătut nevasta în plină stradă

Bărbat din Bichigiu, arestat după ce și-a bătut nevasta în plină stradă

Un bărbat de 32 de ani din satul Bichigiu, care și-a bătut nevasta în plină stradă, în preajma unui magazin din satul Telciu – femeia fiind transportată la spital în urma acestei agresiuni – a fost reținut de polițiști și apoi arestat pentru 30 de zile.

Totul s-a petrecut în cursul zilei de luni în apropierea unui magazin din localitatea Telciu, tânăra de 20 de ani din Bichigiu fiind agresată de soțul ei, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate.

”În urma leziunilor, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului din Bichigiu, care este cercetat pentru violență în familie și tulburarea liniștii și ordinii publice.Totodată, pentru protejarea victimei, a fost emis un ordin de protecție provizoriu”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Astăzi, bărbatul de 32 de ani din Bichigiu a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestuia.

Polițiștii Secție 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.