Cinci minori, căutaţi la nivel național, găsiți de polițiști: un copil din Orheiu Bistriţei, o fată din Mijlocenii Bârgăului și 3 copii de la Beclean

Cinci minori, căutaţi la nivel național, găsiți de polițiști: un copil din Orheiu Bistriţei, o fată din Mijlocenii Bârgăului și 3 copii de la Beclean

Vineri, a fost sesizată dispariția unui minor în vârstă de 15 ani, din Orheiu Bistriței. Acesta locuia împreună cu tatăl său, iar la data de 27 februarie a.c., a plecat voluntar de la domiciliu, nemaiputându-se lua legătura cu el. A fost dispusă căutarea la nivel național a minorului, iar la data de 29 februarie, acesta a fost găsit pe raza municipiului Bistrița, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

***

Sâmbătă,  o femeie a sesizat faptul că fiica ei în vârstă de 14 ani, a plecat de acasă, din localitatea Mijlocenii Bârgăului, din data de 31.12.2019 și de atunci nu s-a  mai întors. Cele două au păstrat legătura, telefonic, până la data de 10 februarie a.c., după care nu a mai putut lua legătura cu ea.

În urma sesizării, polițiștii au demarat verificările și au dispus măsura căutării la nivel național a fetei. În urma activităților desfășurate, minora a fost găsită de polițiști la scurt timp, pe raza municipiului Bistrița, se arată în comunicatul IPJ BN.

****

La data de 1 martie a.c., în urma căutărilor desfășurate, polițiștii i-au depistat și încredințat Centrului pentru protecția Copilului Beclean, pe trei minori în vârstă de 12, 13 și 15 ani. Cei trei au plecat voluntar din centru, la data de 28 februarie a.c., fapt pentru care a fost dispusă căutarea la nivel național a acestora.