Doi tineri ar fi furat motociclete pe care le-ar fi condus ulterior, fără a avea acest drept

 Doi tineri ar fi furat motociclete pe care le-ar fi condus ulterior, fără a avea acest drept

Doi tineri vor ajunge azi în fața instanței de judecată, riscând să fie puși după gratii pentru 30 de zile. Asta după ce ar fi furat niște motociclete și le-ar fi condus, deși nu aveau acest drept.

Două motociclete în valoare de 2.500 euro au dispărut din curtea unui imobil din Jelna, în luna septembrie.

Oamenii legii au descins azi la domiciliul a două persoane bănuite de comiterea faptei. E vorba de doi tineri, de 18 și 20 de ani care ar fi furat motocicletele.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate două motociclete în valoare de 2500 de euro, despre care polițiștii aveau indicii că ar fi fost sustrase din incinta unui imobil nelocuit, situat în localitatea Jelna, la data de 22 septembrie a.c” transmit reprezentanții IPJ BN.

Mai mult, aceștia nici nu dețineau permis de conducere pentru această categorie. Cei doi au fost reținuți.

Din investigațiile efectuate până în prezent a mai reieșit faptul că, în data de 10 octombrie a.c., cei doi tineri, care nu dețin permise de conducere, ar fi condus motocicletele pe raza localității Ghinda, deși acestea nu sunt înmatriculate. Cei doi tineri de 18 și 20 de ani, din Ghinda, bănuiți de comiterea faptei, au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Bistrița pentru audieri, iar ulterior, față de aceștia au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore” mai spun polițiștii.

Astăzi instanța va decide dacă îi trimit după gratii.

În prezent, aceștia se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud și vor fi prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Bistrița, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis” se arată în comunicatul remis presei de către reprezentanții IPJ BN.