Două noi cazuri pozitive, 18 rezultate negative, peste 600 de persoane încarantinate sau în izolare:

 Două noi cazuri pozitive, 18 rezultate negative, peste 600 de persoane încarantinate sau în izolare:

Județul nostru a mai înregistrat încă două cazuri pozitive de infectare cu COVID 19. Vestea bună e că alte 18 rezultate au venit negative. Peste 600 de bistrițeni se află în carantină sau în izolare la domiciliu, în acest moment.

În județul nostru sunt confirmate 3 cazuri de infectare cu COVID 19.

Ultimele două rezultate pozitive au sosit aseară.

Conform informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, în județul nostru sunt la această oră, 3 persoane confirmate cu Coronavirus. Ultimele 2 persoane confirmate pozitiv cu Coronavirus sunt un bărbat și o femeie, ambii de 36 de ani. Au călătorit împreună din sudul Italiei, zona Calabria, cu mașina personală, iar din momentul în care au intrat în România, 13 martie a.c., au fost escortați de poliție în convoi la un centru de carantină, neintrând în contact cu alte persoane. Ambii sunt asimptomatici și au fost transferați noaptea trecută conform procedurilor de către un echipaj CBRN la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca”, transmit reprezentanții Prefecturii Bistrița.

Din fericire, alte 18 rezultate sunt negative. A crescut numărul celor încarantinați și a celor izolați la domiciliu, acum fiind peste 600 de bistrițeni în această situație.

” Sunt 106 persoane în carantină și 508 persoane în izolare la domiciliu. De la ultima raportare, de ieri, 18.03, mai sunt încă 18 rezultate negative, iar 13 persoane au ieșit din izolarea la domiciliu. Situația este în dinamică”, mai spun autoritățile.

În total, 34 bistrițeni au fost testați negativ pentru COVID 19, 25 dintre ei erau în carantină, iar 9 în izolare la domiciliu. În Bistrița-Năsăud, se mai așteaptă rezultatul a 102 probe prelevate.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0