Dragoste cu năbădăi – s-au luat la bătaie din cauza unui câine

 Dragoste cu năbădăi – s-au luat la bătaie din cauza unui câine

Dragoste cu năbădăi în localitatea Jelna. Un bărbat care era venit în vizită la iubita lui pe care a cunoscut-o în spital a luat la bătaie familia acesteia. Totul ar fi pornit din cauza unui câine. Scandalul s-a terminat cu dosar penal.

Scandal cât casa de mare, în localitatea Jelna, ieri după-masă. Un bărbat venit în vizită la iubita lui a sărit la bătaie la familia fetei.

Se pare că cei doi s-ar fi cunoscut în timp ce amândoi erau internați la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița de pe strada Someșului.

Vecinii familiei spun că bărbatul, domiciliat în Sibiu, a venit la iubită miercuri seara, iar de cum și-a parcat mașina în curtea casei, s-a și făcut stăpân pe moșie, pretinzând că tot ce se află dincolo de gard îi aparține.

Tânăra iubită locuiește în casă alături de copilul ei și de alte cinci rude, unchi și mătuși.

Ieri, în jurul orei 16, din curtea casei s-au auzit țipete și amenințări din partea iubitului. Se pare că totul ar fi pornit de la un câine care aparține mătușii fetei, dar peste care iubitul s-a făcut stăpân. Mătușa acesteia spune că nu poate ține câinele dezlegat fiindcă este agresiv și se teme să nu scape din lanț și să muște pe cineva, dar sibianul ar fi vrut să se distreze puțin și a dezlegat patrupedul. De aici până la bătaie a mai fost un pas.

Sibianul s-a supărat când i-a fost atrasă atenția și s-a pus pe scandal. Bărbatul femeii a sărit să își apere soția, dar s-a ales cu nasul spart. În urma pumnilor împărțiți, agresorul a sărit gardul și dus a fost.

Se pare că furia l-a condus spre balastiera din Jelna. Acolo se afla o altă mătușă a iubitei, pe care ar fi agresat-o sibianul vineri. Femeia s-a ales doar cu o mână smucită și zgârieturi pe gât fiindcă același bărbat cu nasul spart a sărit în apărarea ei. Poliția i-a vizitat și pentru asta, dar nu l-a sancționat pe agresor, întrucât femeia a decis să nu depună plângere împotriva lui.

Barbatul agresat si vecinii au sunat la poliție și au anunțat scandalul. În scurt timp, două echipaje ale poliției, împreună cu jandarmi, au ajuns la domiciliul acestora. Unul dintre echipaje a pornit imediat pe urmele bărbatului, pe care l-au găsit la balastiera din sat în timp ce încerca să treacă apa.

Sibianul a fost dus la secția de poliție pentru declarații. În urma scandalului, bărbatul s-a ales cu amendă și dosar penal, după care și-a luat mașina din curtea casei și a plecat.

 „Un bărbat de 70 de ani din localitatea Jelna a sesizat faptul că a fost agresat în curtea locuinței, de către iubitul nepoatei sale, care ulterior a plecat de la fața locului.

Polițiștii l-au depistat la scurt timp și l-au identificat ca fiind un bărbat de 42 de ani din Sibiu.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și l-au sancționat contravențional pe sibian pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.