Fără frică de justiție: Frații din Viișoara încă dau țepe, ”cumpărând” animalele oamenilor creduli

Fără frică de justiție: Frații din Viișoara încă dau țepe, ”cumpărând” animalele oamenilor creduli

Doi frați din Viișoara continuă să înșele oamenii, deși unul dintre ei se află sub control judiciar. Mai mult, a fost și trimis în judecată în luna decembrie. Cu toate acestea, ei încă mai „cumpără” animale de la oameni creduli. S-a răbufnit pe Facebook. Și s-ar părea că cei doi ar mai „coace” încă o înșelăciune:

La începutul lunii iulie 2019, un tânăr din Viișoara era reținut pentru 24 de ore, din cauza unei infracțiuni comise în 2018. Tânărul a convis două persoane din județul Vâlcea să-i vândă 216 oi. Pe care… nu le-a mai plătit. Mai multe informații, aici:

:

S-C C. PAUL-ALEXANDRU a fost pus sub control judiciar, la vremea respectivă. Deși a contestat măsura în repetate rânduri, aceasta a rămas activă până în prezent.

Mai mult, conform informațiilor de pe Judecătoria Bistrița, Paul S. a fost trimis în judecată în data de 20.12.2019. El este cercetat penal pentru înșelăciune. Bistrițeanul a contestat decizia Judecătoriei Bistrița, dar, în data de 14.01.2020, Tribunalul Bistrița Năsăud îi respinge contestația ca fiind nefondată.

Ieri, un clujean a postat pe pagina sa poze cu Paul și fratele său, Alin, cerând să se facă dreptate.

 

Comentariile au început să curgă, unii spunând că au fost țepuiți de sute de oi. Unii chiar de mii de oi. S-ar părea că sunt păgubiți ce încearcă să-și recupereze banii de la ei de prin 2017.

Mai mult, unii spun că au fost înșelați și spre finele anului trecut, când deja Paul era pus sub control judiciar.