Furt de lemne descoperit în urma unui accident! Căruțașul a ajuns la spital!

Furt de lemne descoperit în urma unui accident! Căruțașul a ajuns la spital!
Furt de lemne descoperit în urma unui accident! Căruțașul a ajuns la spital!

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în Monariu. O mașină a fost avariată și un bărbat – căruțașul – a ajuns la spital. Lemnele din căruță, fără acte!

Un apel la 112 anunța un accident rutier, în această dimineață, în Monariu. O mașină ar fi intrat cu partea laterală dreapta într-o căruță cu lemne.

În urma impactului dintre cele două, căruțașul a avut nevoie de transport la spital.

La locul interventiei au fost identificate patru persoane, conștiente și cooperante. O victimă, bărbat în vârstă de 48 de ani, care prezintă dureri lombare și de umăr, este transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare”,  transmit reprezentanții ISU BN.

Polițiștii care au intervenit primii la caz au descoperit că lemnele din căruță NU au acte de proveniență. Astfel, a fost solicitat să intervină pădurarul, care să măsoare cantitatea de lemn.

În această dimineață, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost semnalați despre producerea unui accident rutier pe Drumul Județean 172G, în Monariu.

La locul evenimentului, polițiștii au identificat un șofer de 29 de ani din Viișoara, care în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 172G, la intrare în localitatea Monariu dinspre Budacu de Jos, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo condus de un bărbat de 48 de ani, din Budacu de Sus.

În urma impactului, bărbatul de 48 de ani a fost rănit, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița continuă cercetările pe partea de furt de lemn.