Gloria vs. campioana SCM Rm. Vâlcea: Bilete pentru meciul din optimile Cupei României

Gloria vs. campioana SCM Rm. Vâlcea: Bilete pentru meciul din optimile Cupei României

Echipa Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va întâlni pe teren propriu campioana SCM Râmnicu Vâlcea, în optimile de finală ale Cupei României la handbal feminin.

Meciul va avea loc marți 18 februarie, ora 17.00, la Sala Polivalentă din Bistrița, și va fi transmis în direct pe TVR 2.

Casa de bilete de la Sala Polivalentă va fi deschisă luni 17 februarie, între orele 17.00 – 18.30. Dacă vor rămâne bilete disponibile, acestea vor fi vândute marți, în ziua partidei, între orele 16.00 și 17.00, anunță CS Gloria 2018.

Bilete online vor putea fi achiziționate, tot luni (linkul devine activ în jurul orei 12.00), DE AICI.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, în baza actelor doveditoare, urmând să achite 5 lei pentru un tichet de acces în sală. Reducerea se aplică doar la casa de bilete.

În 16-imile Cupei României, Gloria a trecut în deplasare de Universitatea de Vest Timișoara (46-25), în timp ce SCM Rm. Vâlcea a învins tot în deplasare formația Măgura Cisnădie (28-17).

Gloria ocupă locul 4 în campionat, în timp ce SCM Rm. Vâlcea este liderul Ligii Florilor. Echipa antrenată de Horațiu Pașca tocmai s-a calificat în sferturile Cupei EHF, în timp ce SCM Rm. Vâlcea vine la Bistrița după un eșec la Cisnădie în campionat.

În 5 noiembrie 2019, Gloria a învins campioana la Bistrița (24-19), în etapa a 8-a a Ligii Florilor, și i-a produs prima înfrângere din acest sezon.