În timp ce alții scumpesc, Agro Ardeal ieftinește carnea și produsele din carne cu 20%

În timp ce alții scumpesc, Agro Ardeal ieftinește carnea și produsele din carne cu 20%

În timp ce mulți scumpesc prețurile în această perioadă, firma Agro Ardeal a luat decizia ca, de vineri, 8 mai 2020, să le diminueze cu 20%. Astfel, spre exemplu, puteți cumpăra o jumătate de kilogram de mici la prețul de 9,3 lei.

Produsele care costau peste 30 de lei kilogramul, le puteți lua acum cu prețuri între 25 și 26 de lei kilogramul.

Ieftinirea este posibilă întrucât compania deține fermă de la Orheiu Bistriței, iar prelucrarea cărnii se face în abatorul și fabrica Agro Ardeal.

Toată lumea se plânge că de când a izbucnit criza, prețurile la raft au crescut, iar bistrițenii au resimțit din plin asta, scot mult mai mulți bani din buzunar pe mâncare. În toată această perioadă, la Agro-Ardeal prețurile au rămas la fel, ca și înainte de criză, oricum, prețuri de producător, mult mai bune ca în magazinele revânzătorilor. Într-un exercițiu de solidaritate cu bistrițenii, care trebuie să se descurce cu tot mai puțini bani, Ionel Peica, managerul Agro-Ardeal a decis ca luna aceasta să scadă prețurile cu 20 la sută. „Trebuie să fim solidari. Am fost împreună la bine, să fim și la greu”, a declarat Peica pentru Bistrițeanul.ro.

În spatele magazinelor Agro-Ardeal din Bistrița-Năsăud este un producător care închide complet lanțul de producție. La Agro-Ardeal, sute de hectare de teren se lucrează anual pentru furajarea animalelor din fermele proprii, de carne și de lapte. Firma are și abator propriu, dar și fabrici de prelucrare și procesare a cărnii și laptelui. Iar lanțul se încheie cu vânzarea produselor în magazinele proprii, deschise în tot județul.

De vineri, 8 mai, și până la sfârșitul lunii, bistrițenii vor putea cumpăra mai mult pentru că scad prețurile, cu 20 la sută. Măsura a fost luată pentru a ușura coșul zilnic al bistrițenilor, afectați financiar de ultima perioadă, iar oferta este valabilă și disponibilă în toate magazinele Agro-Ardeal.