Primăria Bistrița a cumpărat fosta bază Mecanica cu suma de 4.225.268 de lei

Primăria Bistrița a cumpărat fosta bază Mecanica cu suma de 4.225.268 de lei

Într-o conferință de presă, Ioan Turc, a anunțat că Primăria municipiului Bistrița a finalizat procedura de achiziție a fostei baze sportive de la Mecanica, cu prețul de 4.225.268 de lei fără TVA.

“Ieri, în urma unor negocieri am cumpărat fosta bază Mecanica. Prețul cu care am achiziționat terenul este de 26 de euro /mp, raportându-ne la 3,28 ha, a rezultat o sumă de 4.225.268 de lei fără TVA.

Acest preț este unul cert, adică chiar dacă suma va fi plătită după rectificarea din luna iulie acest preț este unul definitiv pentru că în procesul verbal al negocierii am reținut cursul euro de la data la care s-a încheiat procesul verbal.

 Pe acest teren aflat în proximitatea Pădurii Schullerwald intenționăm să amenajăm o zonă de agrement de mare nivel ( la nivelul Transilvaniei și la nivel național).

 Vom avea acolo bazine de înot, terenuri de sport, tobogane, aparate de fitness, deci o întreagă paletă de funcțiuni pentru relaxarea și divertismentul bistrițenilor”, a transmis Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița.