RODNA: Și-a omorât prietenul după ce a apăsat prea tare pedala de accelerație

 RODNA: Și-a omorât prietenul după ce a apăsat prea tare pedala de accelerație

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, în Rodna. Din primele informații, trei tineri ar fi fost implicați, iar unul a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii. Acesta a fost găsit în stop cardio respirator.

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, în localitatea Rodna. Din primele informații, se pare că o mașină gonea cu viteză – martorii susțin că avea peste 100 km la oră –  iar, la un moment dat, șoferul ar fi pierdut controlul volanului.

Mașina în care se aflau s-a izbit de un stâlp de iluminat în zona blocurilor din Rodna, strada Principală (DN).

Trei tineri ar fi fost implicați în accident. Unul dintre ei a rămas prins între fiarele mașinii, fiind găsit în stop cardio respirator.

Au intervenit la caz un echipaj de pompieri, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj SAJ.

Echipajele au găsit la locul accidentului trei victime dintre care doua conștiente, cooperante și una prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului în stop cardio respirator. Victima a fost extrasă și predată echipajului medical care a început protocolul de resuscitare. Intervenția este în dinamică”, transmit reprezentanții ISU BN.

UPDATE 1

Se pare că în mașină au fost patru persoane: trei băieți și o fată. Dacă doi băieți și o fată au scăpat cu răni minore, cel de-al treilea băiat a decedat, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Din ultimele informații primite, în accident au fost implicate 4 victime: trei dintre acestea (doi tineri în vârstă de 19 ani, respectiv 22 de ani și o fată în vârstă de 18 ani) conștiente și cooperante cu leziuni care nu le-au pus viața în pericol. Toate trei vor fi transportate la spital pentru mai multe investigații medicale. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, cea de-a patra victimă, în vârstă de 18 ani, a fost declarată decedată la fața locului” a declarat Cristina Răcilă, purtătoarea de cuvânt a ISU BN.

Toți cei patru tineri implicați în accident ar fi din comuna Maieru.

UPDATE 2

„În această seară, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier pe Drumul Național 17D în localitatea Rodna.

La locul evenimentului a fost găsit un autoturism avariat care a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

A fost identificat conducătorul autoturismului, un tânăr de 19 ani din Maieru, cât și trei pasageri, o tânără de 18 ani din Maieru, un tânăr de 22 de ani din Valea Borcutului și un tânăr de 17 ani din Parva.

Conducătorul auto, cât și cei doi pasageri de 18 și 22 de ani au suferit leziuni în urma accidentului, fiind necesară transportarea acestora la spital. Pentru tânărul de 17 ani din Parva, din păcate, a fost constatat decesul la fața locului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier au deschis în cauză un dosar penal cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările urmează să stabilească cu exactitate cauzele și modul de producere a evenimentului rutier”, a transmis IPJ BN, în urmă cu puțin timp.