Un copil de 14 ani a fost găsit spânzurat în Târlișua

Un copil de 14 ani a fost găsit spânzurat în Târlișua

n copil de 14 ani a fost  găsit spânzurat într-o grădină, la Răcăteșu, comuna Târlișua.

La fața locului se deplasează echipaj B2 SAJ din Beclean. Informația este confirmată de Ciprian Păcurar de la SAJ BN.

UPDATE: Din păcate, nu s-a mai impus începerea protocolului de resuscitare, copilul prezentând pete cadaverice și rigiditate, astfel încât echipajul medical a declarat decesul acestuia la locul solicitării.

Adolescentul de 14 ani a fost găsit spânzurat de un copac, într-o grădină din Răcăteșu, comuna Târlișua.

Descoperirea a fost făcută aseară, în jurul orei 21:00, de către un unchi de-al său.

La fața locului au intervenit două echipaje medicale, un echipaj de terapie intensivă mobilă și unu aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

Copilul de 14 nu a mai putut fi salvat, fiind deja de ceva timp acolo. Echipajele medicale de la fața locului au fost nevoite să declare decesul.

„Din păcate nu s-a mai impus începerea protocolului de resuscitare, copilul prezentând pete cadaverice și rigiditate, astfel încât echipajul medical a declarat decesul acestuia la locul solicitării”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Conform primarului comunei, băiatul provine dintr-o familie cu probleme, având și alți frați, parțial recunoscuți de tată.

Încă nu s-a găsit niciun bilet de rămas bun, sau ceva care să indice motivul pentru care adolescentul a ales să-și pună capăt vieții.