Handbal: O junioară de 18 ani din Târgu-Mureș a semnat cu Gloria Bistrița

Handbal: O junioară de 18 ani din Târgu-Mureș a semnat cu Gloria Bistrița
Handbal: O junioară de 18 ani din Târgu-Mureș a semnat cu Gloria Bistrița

ANDREEA TÂRȘOAGĂ este jucătoarea Gloriei 2018. Andreea a impresionat prin evoluțiile sale atât publicul cat și specialiștii din handbal, fiind considerată vârful generației sale.

Interul stânga în vârstă de 18 ani face pasul spre Liga Florilor alături de Echipa de Suflet a Bistrițenilor: “Mă bucur enorm că am ocazia să debutez în Liga Florilor MOL la CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud. Este o echipă puternică, cu obiective înalte, fiind sustinută de suporterii bistrițeni, prezenți meci de meci în tribunele sălii. Aștept cu nerăbdare perioada competițională și revenirea mea în teren. Mă voi implica 100% în pregătire și, implicit în atingerea obiectivelor propuse. Sper să reușesc să ajut echipa cât mai mult cu putință”, a declarat handbalista nou-venită pentru pagina de Facebook a clubului bistrițean

Andreea Târșoagă este componentă a echipei naționale de tineret a României cu care a participat la Campionatul Mondial U19 din Polonia, unde a fost declarată de două ori MVP. A câștigat locul II la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Gyor.

Andreea a fost declarată cea mai bună jucătoare a României în Campionatul de junioare în 2017 și 2018 dar și cel mai bun inter stânga în Campionatul de junioare în 2015, 2016 și 2017. Este de 5 ori campioană națională și de 2 ori vicecampioană națională în Campionatul de junioare, titluri obținute alături de CSM Târgu Mureș.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0