Accident între o mașină și o căruță la Poiana Ilvei! Un cal a murit și 3 persoane au ajuns la spital!

Accident între o mașină și o căruță la Poiana Ilvei! Un cal a murit și 3 persoane au ajuns la spital!
Femeie în stare de inconștiență după ce căruța în care se afla a fost lovită de o mașină, la Poiana Ilvei! 
Echipajele de interventie au găsit la locul solicitării două persoane care aveau nevoie de îngrijiri medicale: o femeie in vârstă de aproximativ 21 de ani însărcinată, conștientă și cooperantă în momentul preluării (afirmativ prezenta episoade de pierdere de conștientă imediat după accidentul rutier).
A fost preluata de paramedici și predată echipajului de terapie intensiva mobila în vederea transportarii la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.
Bărbatul alături de care se afla în atelajul hipo, în vârstă de 33 de ani, prezenta o suspiciune de fractura membru superior și a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD.
Conducătorul autoturismului, un tânăr de 23 de ani din localitate, a fost și el accidentat suferind un traumatism facial.
Toate cele trei victime ale accidentului rutier au fost transportate la UPU SMURD Bistrița.
Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatul care conducea atelajul, rezultatul fiind negativ în cazul șoferului.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Compartimentului Rutier Sângeorz Băi în cadrul unui dosar penal urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier.
FOTO : arhivă