Accident în zona Leoni! Un bărbat a fost călcat de o betonieră

Accident în zona Leoni! Un bărbat a fost călcat de o betonieră

În urmă cu puțin timp, un bărbat a fost călcat de o betonieră în sensul giratoriu din zona Leoni-Tărpiului.

La locul accidentului au ajuns pompierii militari SMURD ai ISU BN și un echipaj al Poliției Rutiere.

Victima a intrat imediat după impact în stop cardio-respirator, iar pompierii au început manevrele de resuscitare.

“Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a găsit bărbatul în stop cardiorespirator. Se aplica protocolul de resuscitare. Intervenția este în dinamică”, a transmis ISU BN.

Revenim cu mai multe detalii!

UPDATE ISU BN:

“Din păcate, in ciuda eforturilor echipajului de terapie intensiva mobila SMURD, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că medicul care încadrează echipajul SMURD a fost nevoit sa ii declare decesul la locul accidentului”, a comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Conform unui comunicat al IPJ BN, șoferul betonierei, în vârstă de 56 de ani, s-a urcat băut la volan. Avea alcoolemia de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul care a decedat are 60 de ani.

“Testarea cu aparatul etilotest a șoferului de 56 de ani a indicat valoarea de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind ulterior condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările desfășurate de către polițiștii Biroului Rutier urmează să stabilească cu exactitate cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier”.