Bărbatul internat în stare critică din cauza gripei a decedat

Bărbatul internat în stare critică din cauza gripei a decedat

Gripa a mai luat încă o viață. La Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost înregistrat încă un deces, la un pacient internat în stare critică în cazul căruia a fost confirmat virusul gripal de tip A.

Încă un caz de gripă a fost semnalat la Bistrița, de la începutul anului: este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani din municipiul Bistrița, cu afecțiuni asociate.

Din păcate, pacientul de 62 de ani din municipiul Bistrița, cu diagnostic confirmat de virus gripal tip A și care se afla internat la Secția Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Bistrița în stare critică, a decedat în această dimineață, în jurul orei 5:00.

Este al treilea deces pe fondul virusului gripal tip A și al bolilor asociate la pacienți internați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Niciunul dintre cei trei bistrițeni decedați nu au fost vaccinați antigripal.

„În acest moment, la Secția ATI mai este internat un bărbat în vârstă de 52 de ani, din orașul Năsăud, cu diagnostic confirmat de gripă (virus tip A) și comorbidități, intubat, ventilat mecanic, în stare gravă”, spune Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență.